Tyttöjen kanssa pyöräilemässä

Hillevi ja Santtu Pietarsaaresta ovat asustaneet naapurustossamme parisen viikkoa. Onneksi vierailumme Hansin ja Rosan luo sattui juuri ennen tyttöjen tuloa ja saimme tietää heillä olevan pari ylimääräistä polkupyörää. Niinpä Hillevi ja Santtu ottivat ruotsalaisten pyörät vuokralle, ja tässä on nyt pyöräilty lähiseuduilla meikäläisen opastuksella ja Hillevin kuvaamana.

Appelsiinit

Kanavalla

Täällä pyöräillään kanavan reunassa hedelmäpuiden katveessa, 20 km.

Mantelipuut

Takana näkyy suolajärvi ja välissä valkoisesta vaaleanpunaisen eri sävyihin vaihtelevat mantelipuiden kukat.

En_syo

Kas, vanhoja manteleita – En varmasti syö!

Suolajarven_kierroksella

Suolajärven kierros 30 km.

Suolaa

Suolaa, suolaa – enemmän suolaa!

Radan_pohjaa

Pyöräily sujuu hyvin entisen junanradan pohjaa pitkin.

Rantakierrokselle

Rantakierrokselle lähdössä

Rantaa

Meren_selkaaIloiset

Hyvin tarkeni pyöräillä ja lopulta syödä lounasta Nautiluksen terassilla meren rannalla viime perjantaina. Yhteiset pyöräretkemme loppuvatkin tällä viikolla, kun tytöt suuntaavat kulkunsa kohti Pohjolaa torstaina.