Korjaamolla

Järjestelmäkamera hajosi parisen viikkoa sitten. Lähin huoltoliike löytyi Elchestä, jonne vein kameran korjattavaksi. Eilen käytiin hakemassa korjattu kamera ja tänään sitten kuvasin tämän postauksen kuvat sillä. Eilen oli vuoden lämpimin päivä, iltapäivällä mitattiin useimmilla lähitienoon sääasemilla noin +25 asteen lukemia.

IMG_9181_2

Aurinko alkaa paistaa parvekkeelle aamusta.
Dobsomin tuulipuvun housuista meni vetoketju. Housut eivät ole kovin paljon käytetyt, joten päätin etsiä sopivaa liikettä vaihtaa vanha risa vetoketju uuteen. Keskustasta ei tuntunut löytävän sellaista paikkaa sitten millään. Lopulta räätäli löytyi yllättävän läheltä, lähimmän Mercadonan vierestä. Päivällä ”ruokatunnilla” kävin hakemassa kunnostetut housut.

IMG_9182_3

Sää oli tänään pilvetön. Kuva on otettu samalta parvekkeelta iltapäivällä.

2 thoughts on “Korjaamolla

  1. tuljko kalliks korjaus? Hyvin näyttääpi pelittävän

  2. Eihän tuon kameran korjaus halpaa huvia ole täälläkään, mutta selvästi halvempi vaihtoehto kuin jos olisi ostanut uuden vastaavan.
    Vetoketjun korjaus ei makssanut kuin muutaman euron.

Kommentointi on suljettu.