Kevyttä liikettä ja liikennettä

KYSistä saamani jumppaohjevihkonen suosittaa liikunnaksi 6 viikon jälkeen leikkauksesta yleiskestävyyttä lisäävää liikuntaa, kuten reipas kävely tai hölkkä. Auton olen pyrkinyt jättämään suosiolla parkkiin ja lyhemmät kauppareissut ovat sujuneet kävellen tai joskus pyörällä polkien.Tänään käveltiin kanavan kautta Zeniaan. Reitti kävellen Villamartinista kanavalta Zeniaa on kohtuullisen lyhyt, mutta osin kelju, koska täytyy kävellä osin vilkasliikenteisen autotien vartta.

IMG_0589_2

Nyt tähän näyttäisi olevan tulossa parannus. Zenia Boulevardilta Villamartiniin päin menevän tien (AP-7-tien yli) varteen rakennetaan kevyen liikenteen siltaa ja väylää. Samoin meidän asunnon kohdalla oleva AP-7:n ylittävä autotie on saamassa vierelleen tuliterän kevyen liikenteen sillan. Ulkoilumahdollisuudet näillä kulmilla paranevat entisestään 🙂

IMG_0590_2

Lähes jokaisena lauantaina on tullut käytyä noin puolentoista kilometrin päässä olevilla markkinoilla – ainakin appelsiinejä ostamassa.

One thought on “Kevyttä liikettä ja liikennettä

  1. Aijai kun kuulostaa mukavalta ja vihannekset ja hedelmät torilla houkuttelevilta. Ja ilmakin kuin morsian. Vähänkö ollaan täällä vihreinä..

Kommentointi on suljettu.