Suolakuljetin

Torreviejan pääelinkeinot ovat suolateollisuus, turismi ja kalastus. Torrevieja tunnetaan suolajärvistään, joista toinen on nykyisin luonnonpuistona ja suurempi, Laguna de Torrevieja, on edelleen suolanottokäytössä. Torrevieja on yksi Euroopan johtavista suolan tuottajista. Suolatehdas on merkittävä työllistäjä täällä.

suolakuljetin

Suolakuljetin oli tänään päällä ja suolaa meni hihnalla suolatehtaalta rantaan rahtialukseen.

Näillä kulmilla on paljon porukkaa Pohjoismaista. Viereisssä talossa asuu suomalaispariskunta. Meidän talossa mm. pari ruotsalaispariskuntaa, joista toinen on Tornionlaaksosta (Torniojokilaaksosta) ja he puhuvat myös suomea. Toinen eläkeläispariskunta on Malmöstä. Eilen illalla käytiin tässä meidän talon kolmannessa kerroksessa heidän luona kahvilla ja pelattiin erä lautapeliä.
Tulokset:

  1. Hans (SE)
  2. Jarmo (FI)
  3. Rosa (SE)
  4. Riti (FI)

Tämän maaottelun voitto meni länsinaapurille, mutta kyllä me vielä näytetään… 😉