Uuden vuoden konsertissa

Vain viisi meistä kahdestatoista halukkaasta onnistui saamaan lipun Sarin äidin avustuksella Torreviejan sinfoniaorkesterin uuden vuoden konserttiin loppiaisillaksi. Läksinkin heti sunnuntaina Callosan juoksun jälkeen kiireen vilkkaa polkupyörällä ostamaan Zeniaan jotain siistimpää asua konserttia varten. Noin tunnin päästä olin jo tullut takaisin kotiin hameen ja paidan kera.

IMG_0495_3

Musiikkitalo on valmistunut kaksi vuotta sitten. Aulatila on hulppea ja hohkaa uutuuttaan.

IMG_0497_3

Istumapaikkamme olivat eri puolilla hattuhyllyä orkesterin takana, mutta musiikki kuului sinnekin hyvin.

IMG_0502_3

Ohjelmassa oli pääasiassa Straussin ja Tsaikovskin tuttuja sävelmiä. Yleisö taputti orkesterin pari-kolme kertaa takaisin, ja olipa jossakin esityksessä humoristiakin piirteitä. Lopuksi orkesteri soitti Radetzky-marssin, johon kapellimestari otti yleisönkin mukaan puikolla ohjaten taputtamaan välillä hiljaisemmin ja välillä kovemmin marssin tahtiin. Parituntinen konsertti vierähti kuin siivillä ja oli todella hienoa päästä pitkästä aikaa kunnon konserttiin ja vieläpä ulkomailla! Lippujen hinnatkaan eivät päätä huimanneet: 6 euroa/kappale! Kyllä näillä hinnoilla kävisi konserteissa useamminkin!

Jarmo tuskailee toipumisen hitautta, vaikka aikaa on kulunut leikkauksesta vasta muutama viikko. Eilen hän kuitenkin uskaltautui kokeilemaan pyöräilyä ensi kertaa – ilman apupyöriä.

 

Jarmo tuumi, pääsisikö jo tällä esityksellä poikien mukaan pitkälle (100-200 km) pyörälenkille 😉

4 thoughts on “Uuden vuoden konsertissa

  1. Muuten alkaa tuo pyöräily sujua, mutta huomauttaisin parista asiasta. Kypärä puuttuu ja hyvä olisi kääntää katse eteenpäin. Jos seuraavassa videossa puutteet ovat korjattu, niin tervetuloa mukaan.

  2. Jep, hyvin huomattu – pitää laittaa korvan taakse. Ehkäpä tuossa satulan korkeudessa olisi myös vielä hivenen säätämistä.

  3. Hienosti sujuu ilman apupyöriä jo, vähän vielä katsetta enemmän eteen ja pyllyä ylös niin aivan ammattilaisen menolta näyttää.

    Onpa Riti ollut hienossa konsertissa, ihan kateeksi käyp 🙂

  4. Kyllä paikalliset olivat pukeutuneet konserttiin hienosti. Hyvä tuuri, kun pääsimme mukaan.

Kommentointi on suljettu.