Callosan 8 km

Viime päivinä lämpötila on noussut yli 20 asteen, eikä huushollia ole tarvinnut lämmittää iltaisin. Sää suosi myös eilistä Callosa de Segurassa juostua 8 km:n katujuoksua. Tämä pieni kaupunki sijaitsee noin 35 km:n päässä meidän asunnolta luoteeseen.

IMG_8806_2

Tässä ei olla äänestämässä, vaikka vähän vakavalle näyttääkin. Olisiko jo kisajännitystä vatsanpohjassa? Kuvassa haetaan numerolappu ja kenkään laitettava ajanottochippi. Tämän jälkeen varusteiden vaihto ja pientä verryttelyä ennen varsinaista koitosta.

IMG_8809_2

Kisapaidat päälle, perinteinen kuvaus ennen lähtöä ja sitten ei kun menoksi.

 

Club Atletismo Finlandia Torrevieja on Espanjassa olevien tai vierailevien yleisurheiluseura. Tänään Callosan kisaan osallistui 10 jäsentä, kotipaikat Sodankylän ja Helsingin välillä.

IMG_8835_2

Ollin menossa on juoksemisen meininkiä, eikä ikä vielä paina.

IMG_8909_2

Peten taisaisen varmaa kyytiä.

IMG_8932_2

Ritin nettoaika oli tänään sekunnin päälle 44 minuutin.

IMG_8936_2

Osallistumismaksu oli huikeat 8 €. Hintaan sisältyi chip-ajanotto, huolto, t-paita, appelsiineja, omenoita, cokis ja pizzapaloja. Pesee mennen tullen suomalaiset juoksutapahtumat hinta-laatusuhteellaan.

IMG_8947_2

Urakan jälkeen paistateltiin päivää ja odoteltiin lopputuloksia, joita saatiinkin odotella normaalia pidempään. Osa chipeistä ei ollutkaan toiminut ja kaikille näille lopputulosta katsottiin maalikameran kuvia vertaamalla. Tänään palkinnoille ylsivät Helena ja Olli. Helenan lopputulos saatiin tietää vasta kotona illalla.

IMG_8953_2

Ollille podiumille kiipeäminen on tuttua touhua. Tässä hän on pronssikorokkeella, mutta lopullisissa tulokissa sijoitus korjattiin kakkoseksi.