Lounaalla

Kuukausi on mennyt tällä nopeasti. Päivä menee joutuin töitä paiskiessa. Lounastunnit olen pääasiassa kuitannut kahvia keittämällä. Ruokaa on tehty kotona kiitettävän ahkerasti ja ulkona syöminen on jäänyt vähemmälle. Lämmin ruoka on syöty illalla päivän askareiden päätteeksi. Viime viikkoisen epävakaan ja sateisen viikon jälkeen eilen ja tänään olleet aurinkoiset ja lähes tyynet päivät ovat tuntuneet varsin kesäisille.
Aurinkoisen päivän kunniaksi käytiin tavoista poiketen lounaalla.

IMG_0396_2

Pari viikkoa sitten otettu kuva sunnuntaina lounasaikaan. Paikka oli ihan täynnä ja jonoa ravintolan ulkopuolella oli useita kymmeniä metrejä. Suomessa en ole moista lounaspaikoissa nähnyt, kapakoiden ulkopuolella kylläkin 😉

IMAG0004_2

Miksiköhän tuonne oli tuollaiset jonot, vaikka vierellä oli useita muita lounaspaikkoja ja siellä olisi ollut tilaa vaikka kuinka? Sen verran asia jäi kiinnostamaan, että päätettiin ottaa asiasta selvää ja marssittiin tänään tuonne sisälle syömään. Paikka aukeaa klo 13 (lounastunnin aloitusaika Espanjassa) ja oltiin ensimmäisten joukossa ”oven kahvassa kiinni”. Paikka on buffet-paikka ja lounaalle kertyy hintaa 9,90 € arkena. Tuohon summaan kuuluu runsaat salaatit, erilaiset lämpimät ruoat, pastat, pizzat, juomat (sisältäen viinit, sangrian ja oluet (kolmea eri sorttia)), jälkiruoat ja kahvit.

IMAG0003_3

Ruokalinjastolla on mittaa vaikka muille jakaa ja sieltä voi poimia mieleistänsä ruokaa lautaselleen. Tässä eräs suomalainen tyylinäyte.

3 thoughts on “Lounaalla

  1. Mukavan aurinkoisia kuvia!
    Täällä on nyt talvista. Lunta on pyryttänyt ja sitä on yli 10 cm. Kallavesi vielä vapaana mutta nyt alkuviikoksi luvattu 20 asteen pakkanen tullee tekemään tehtävänsä. Fressin Lippumäki houkuttelee enemmän kuin lenkki ulkona. ”Kohta lähdetään me kauas pois, sinne missä on lämmin… ”

  2. No tuossa paikassa tulis Matinkin maha täyteen ja vielä viinin kanssa.
    Täällä on kylmä, täytyy laittaa villasukat ja paita.

  3. Auringon paisteen vaikutuksen huomaa täällä hyvin, sillä aurinkoisina päivinä asunnon sisälämpötila nousee muutaman asteen kuin itsestään.
    Ravintoloita riittää joka lähtöön ihan kävelymatkan säteellä.

Kommentointi on suljettu.