Iltapäivän lenkillä

Paljoa ei ole tänä vuonna tullut liikuntaa harrastettua ihan sattuneesta syystä. Kovin montaa päivää ei osaa olla ihan liikkumattakaan, joten jotain pientä yrittää aina keksiä. Kauheasti ei täälläkään ole liikuntaan aika kulunut. Päivät töissä ollessa selittää siitä toki osan, mutta se on huono selitys. Ekan lainapyörä tuli ihan tarpeeseen, vaikka mitään ihmeellisiä urheilusuorituksia ei tässä ole pääsytkään tekemään. Tänään kävin kiertämässä toisen suolajärven ja katselin vähän myös mahdollisia juoksureittejä. En toki itseäni varten, vaan noin puolentoista ja kahden viikon päästä tänne tulevia nuorekkaita kuopiolaisurheilijoita silmällä pitäen. Miäli tässä muutaman viikon päästä edes jotenkin pääsee pyörällä liikkumaan, niin voisin juoksuttaa heitä ympäri maakuntaa ja hoitaa koutsin virkaa 😉

IMG_0441_2

Tämän  päivän reitti oli asunnolta Torreviejan keskustan kautta Los Montesinosin, josta San Migueliin ja sieltä takaisin kämpille.

IMG_0442_2

Los Montesinosin ja San Miguelin välisellä tiellä tuli vastaan ravintola, joka on keskellä appelsiini-, mandariini- (tai vastaava) ja sitruunaviljelmiä. Toiminnassa se kuitenkin oli ja asiakkaita ulkosalla paraikaa istumassa kahvilla. Jos sattuu omat juomat unohtumaan, helppo poiketa tällaiselle juomapisteelle – vaikka oluelle 🙄