Lähipalvelut

Asuipa missä päin tahansa tällä alueella, niin kohtuullisen läheltä löytyy ainakin jonkinlainen kauppa ja ravintola – niin myös meidän asunnon kulmilta. Ihan kivenheiton päässä on lähin kaupallinen keskus, josta löytyy mm. ruokakauppa (Jumerca Gama), muutama ravintola, kampaamo, rautakauppa ja kiinalaisten pitämä sekatavarakauppa. Ruokakaupassa on iso liha- ja juustotiski ja valikoimaan kuuluu mm. Abba-silliä. Jumercan lisäksi kauppakeskuksessa on ilmeisesti puolaisten pitämä pikkukauppa (kioski), joka on auki ympäri vuorokauden.

kauppakeskus

Kauppakeskus on kuvassa taempana oleva ruskea kompleksi. Kuva on otettu meidän kerrostalon katolta.

rautakauppa

Viime tiistaina yksi auto ajoi rautakaupan lisäsiivestä sankojen kohdalta puoliksi kaupan puolelle. Mitään vakavampaa ei tannut kuitenkaan tulla. Asiaa selviteltiin parin poliisipartion ja yhden ambulanssin voimin. Korjaustarvikkeet ja työkalut kaupan korjaamiseksi löytyivät läheltä 😉