Elmo jääkaapilla

Elmo syö vähän kerrallaan. Reetalle ja Siirille kelpaisivat aina Elmon kuivamuonajämät vähän turhankin hyvin. Täten Elmon raksukuppi pitää tyhjentää tai nostaa jonnekin piiloon jemmaan. Jääkaapin päälle eivät nämä tytöt pääse, eikä tähän mennessä Elmonkaan ole sinne nähty menevän. Periaatteessa Elmo pääsisi jääkaapin päälle hyppäämällä sinne suoraan. Tiistaina Elmo keksi reitin sinne, johon ruokakuppi oli nostettu.

elmon_reitti_2

Ensiksi hyppy yläkaapin päälle katonrajaan. Kaapin takana on pieni rako, jonka kautta Elmo pudottautui jääkaapin päälle. Sieltä matalana tavaroiden ohi jääkaapin etuosaan, jossa ruokakuppi odotti evästäjäänsä.

One thought on “Elmo jääkaapilla

  1. Hyvä Elmo.
    Nähtiin Elmon kekseliäs hyppy ruokakupille ihan livenä 🙂

Kommentointi on suljettu.