Kotona

Kotimatka Torreviejasta tai tarkemmin sanottuna Orihuela Costalta sujui suuremmitta kommelluksitta. Kuopioon saavuttiin tänään noin yhdeltä iltapäivällä. Maanantaina ajettiin Orangeeen rapiat 1000 km. Tiistaina yövyttiin Strasbourgissa ja keskiviikkoiltana kymmenen jälkeen saavuimme Travemündeen Finnlinesin satamaan. Kolmantena ajopäivänä takapenkkiläisillä oli jonkin verran matkaväsymystä, jota osattiin jo vähän odottaakin. Sauna ja porealtaassa rentoutuminen merinäkymin sekä vilvoittelu aurinkokannella teki eetvarttia 🙂 Tänä aamuna saavuimme Helsinkiin ja aamu valkeni tuttuun tyyliin aurinkoisena, joten ei tullut heti alkuun vieroitusoireita 😉 Sää täällä Kuopiossa on nyt vähän samanlainen kuin esim. Madridissa tai Valladolidissa talvella. Paluumatkalla ajettavaa kertyi noin 2900 km eli autossa matkattiin noin 29 tuntia. Sama aika suunnilleen mikä menee lentäen Uuteen-Seelantiin.

Tämä oli tämän blogin viimeinen päivitys. Suomen kesää odotellen.

2 thoughts on “Kotona

  1. Tervetuloa kotiin – borta bra men hemma bäst…

  2. Tack. Kissat muistivat, että tuttuun paikkaan tultiin (eivät kauan paikkoja haistelleet).

Kommentointi on suljettu.